Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwe Ecowinkel in Arendonk

Nieuwe Ecowinkel in Arendonk viert haar officiële opening met Speciale Gast Loes Van den Heuvel.  'e ecobewuste gemeenschap van Arendonk en omliggende gebieden heeft iets geweldigs om naar uit te kijken, want op 7 en 8 oktober opent de splinternieuwe Ecowinkel haar deuren in het hart van Arendonk.

Deze mijlpaal wordt gevierd met een mooi evenement waarbij iedereen van harte welkom is om de nieuwe winkel te verkennen en deel te nemen aan diverse activiteiten.
Op zaterdag 7 oktober tussen 14:00 en 17:00 uur zal actrice Loes Van den Heuvel, 'wereldwijd' bekend als Carmen uit "FC De Kampioenen", aanwezig zijn voor een Meet & Greet-sessie. Dit is een unieke kans voor fans om de geliefde actrice te ontmoeten, met haar een praatje te slaan, op de foto te gaan met Loes of een handtekening te bemachtigen.

De nieuwe Ecowinkel is trots op haar brede assortiment ecologische producten, variërend van natuurlijke luchtzuivering op waterbasis, huishoudelijke artikelen,  lichaamsverzorging,... Tot een mooie tweedehands kledingcollectie onder het concept
met de naam 'Opnieuw'. Tijdens het openingsweekend kunnen bezoekers niet alleen kennismaken met deze producten,  maar ook deelnemen aan een leuke wedstrijd met fantastische prijzen. Bovendien zijn er speciale kortingen beschikbaar voor iedereen die de winkel bezoekt tijdens het openingsweekend.'

Evenementdetails:
• Datum: Zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober 2023, telkens doorlopend van 10:00 tot 19:00
• Meet & Greet: Zaterdag: 14:00 - 17:00 uur (Meet & Greet met Loes Van den Heuvel)
• Locatie: Ecowinkel Arendonk, Begijnhof 7, 2370 Arendonk.

De nieuwe Ecowinkel belooft een bron van inspiratie te zijn voor iedereen die op zoek
is naar duurzame en milieuvriendelijke keuzes in hun dagelijkse leven.
www.ecowinkel.shop

 

Deel dit artikel